logo-eschbach consulting-black

Hey, superleuk dat je een gratis coachingsessie wil aanvragen!

Ik help jou – een creatieve kennisondernemer met een overvolle to-do-list – met het vaststellen van een effectieve strategie voor je bedrijf en het zo efficiënt mogelijk inzetten van je kostbare tijd.


Zodat je bedrijf kan groeien én je voldoende tijd en de volle aandacht hebt voor je gezin. 


Elke week hou ik een aantal plekjes in mijn agenda vrij voor gratis coaching sessies met ambitieuze ondernemers die meer willen halen uit hun bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van hun privéleven.


Tijdens deze coaching call kijken we hoe je jouw bedrijf efficiënter inrichten, zodat je weer de rust en de ruimte voelt om datgene te doen waarom je bent begonnen met ondernemen: het helpen van jouw klanten!


Vragen die je tijdens de sessie kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe stel ik de juiste prioriteiten zodat ik niet alleen maar bezig ben met de boel draaiende houden en aan het einde van de dag doodop ben maar totaal geen voldaan gevoel heb?
  • Ik weet dat er systemen en tools zijn waarmee ik dingen slimmer en sneller kan doen, maar alleen bij het woord techniek schiet ik al in de stress. Kun jij me helpen?
  • Ik werk keihard, maar heb eigenlijk geen idee waar ik precies mijn tijd aan besteed en welke activiteiten daadwerkelijk resultaat opleveren. Hoe kom ik hier achter?
  • En nog veel meer!
testimonial-franciska-gratis-coach-call
Titia Oliemankleuroptafel.nl
Read More
Omdat ik zelf nogal ongestructureerd en hap-snap ben in mijn werk, ben ik altijd erg geïnteresseerd in hoe het beter kan.

Zelfs de korte gratis call die ik met Lotte heb gehad, heeft me al veel inzicht en handvaten gegeven om mijn werk beter te structureren zodat ik beter prioriteiten kan stellen. Daar ga ik nu mee aan de slag!

Ik vond het een hele prettige, waardevolle telefonische afspraak. No-nonsense, non-judgemental, praktisch en to the point. Ik wou dat ik zo was😉.
sanne-pelt-gratis-coaching-call-eschbach-consulting

Wil jij meer achterover leunen in je bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van je omzet?

Tot snel!
– Lotte –
eschbach-consulting.com-lotte