Voor ondernemers die overzicht willen in hun onderneming en meer rust in hun hoofd.

ceo-dashboard-trello-eschbach-consulting-obb

Door je aanmelding wordt je toegevoegd aan mijn mailinglijst. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om (lees meer in de privacyverklaring).

Miranda
3dmoments.nl
Read More
Sinds ik het Trello CEO Dashboard ben gaan gebruiken is mijn bedrijfsvoering echt verbeterd. Ik gebruikte Trello al voor mijn productieproces, maar ik miste nog een overzichtelijke manier om mijn bedrijfsdoelen bij te houden.

Gelukkig ontving ik het Trello CEO Dashboard, een vooraf ingesteld bord dat ik naar eigen wens kon aanpassen. Nu heb ik eindelijk een duidelijk overzicht van mijn doelen, dromen en to-do's, zonder dat ik me nog druk hoef te maken over kleine briefjes en losse notities.

Ik ben van plan om dit dagelijks te gebruiken om structuur en overzicht te behouden, zodat ik precies weet wat er van mij wordt verwacht.

Trello CEO Dashboard: Overzicht in je onderneming (t.w.v. €47)

Met het Trello CEO Dashboard:

✅ Zie je in één oogopslag waar je staat ten opzichte van je doelen en welke projecten je aan gaat werken om deze doelen te realiseren.

✅ Hoef je niet alles zelf te onthouden waardoor je continue onrust ervaart in je hoofd, maar heb je één duidelijk overzicht en weet je precies hoe je jouw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.

✅ Heb je een overzichtelijke weekplanning en een concrete to-do list die aan het eind van de dag ook echt af is, zodat je na je werkdag voldoende tijd én aandacht heb voor je gezin!