logo-eschbach consulting-black

SNAK JIJ OOK NAAR MEER VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT IN JE ONDERNEMING?

Je hebt een waslijst aan toffe ideeën die je wilt implementeren, maar in plaats daarvan is elke dag een aaneenschakeling van to-do’s en klantvragen.

Je doet van alles door elkaar, zonder een plan en belangrijker nog: zonder een duidelijk doel. Je agenda zit stampvol en je wordt geleefd door je mailbox.

Eigenlijk weet je het allang… dit werkt niet. Maar toch ren je verder, als een kip zonder kop.

Het kan ook anders!

Ik geloof uit de grond van mijn hart dat je geen 40+ uur hoeft te werken om succesvol te zijn als ondernemer. Dat je een goedlopend bedrijf EN een privéleven kunt hebben.

Mijn jarenlange ervaring als LEAN consultant in het bedrijfsleven pas ik nu toe in mijn online business (en die van mijn klanten!).

Door het inrichten van slimme workflows en automatische processen draait mijn bedrijf ook door als ik niet aan het werk ben. 

Gemiddeld besteed ik zo’n 20u per week aan mijn onderneming. Hiermee draai ik meer dan genoeg omzet om een fijn leven te kunnen leiden met mijn gezin. Daarnaast houd ik genoeg tijd over om leuke dingen te doen, te sporten en te reizen. 

Wil jij dit ook? Ik wil je dolgraag helpen!

coaching-lotte-eschbach-effectief-en-efficient-ondernemen

Na onze samenwerking heb jij...

EEN EFFECTIEVE STRATEGIE

In plaats van 10 verschillende strategieën tegelijkertijd, focus je op dat wat je het meest oplevert, zowel in resultaat als plezier. Ook weet je precies hoe je dit praktisch aanpakt en wat het je gaat opleveren.

efficiënte processen

We hebben in kaart gebracht wat je doet, hoe je het doet én hoe het slimmer kan. Je weet hoe je alle herhalende werkzaamheden in zo min mogelijk tijd kan uitvoeren en waar mogelijk kan automatiseren.

Zo heb jij weer de rust en de ruimte om je tijd zelf in te delen. Besteed kostbare tijd met je gezin, werk een nieuw business idee uit of neem meer klanten aan om je omzet te verhogen.

een doelgerichte planning

Je weet hoe je jouw kostbare tijd zo effectief en efficiënt mogelijk inzet en zit aan het eind van elke werkdag nog vol energie. Geen losse eindjes of onrealistische to-do-lists meer, maar je laptop met een voldaan gevoel dichtklappen.

Zo kun je de volledige aandacht aan je gezin geven, in plaats van in gedachten nog aan het werk te zijn.

Effectief en Efficiënt Ondernemen

lotte-eschbach-coaching

Wat gaan we gaan doen?

Er zijn 7 thema-sessies tijdens het traject (zie hieronder), deze vormen de basis van het Effectief & Efficiënt Ondernemen Programma.

Daarnaast krijg je 5 losse coaching sessies van 30 minuten: jij bepaalt waar we mee aan de slag gaan tijdens deze calls.

Ik ben er voor je om je te helpen met datgene wat voor jóú op dat moment het meest relevant is om je business verder te professionaliseren, automatiseren én personaliseren.

0-METING

1.5 uur

We brengen je huidige situatie in kaart qua financiën en tijdsbesteding. Waar komt je omzet vandaan, waar besteed jij de meeste tijd aan, wat voegt waarde toe en waar gaat kostbare tijd verloren?

doelen en plannen

1.5 uur

We bepalen duidelijke en meetbare doelen voor je bedrijf die leiden tot meer focus, meer rust en meer resultaat. Deze doelen vertalen we naar concrete projecten, zoals het implementeren van een emailmarketing strategie of het uitwerken van een nieuw product of dienst.

We maken een realistische en haalbare planning voor komend jaar en structureren je werkweek, zodat je elke dag een duidelijke focus hebt en precies weet wat je gaat doen (en waarom!).

3 workflow wonders workshops

1.5 uur (per workshop)

We werken 3 processen uit die ik na deze sessie volledig voor je inricht in jouw systemen. Zo hoef jij je alleen bezig te houden met de inhoud en niet met de techniek: 

  • Lead Magnet Magic: Automatiseer het genereren van nieuwe leads met een ijzersterke gratis weggever en Know, Like & Trust funnel. 
  • Afspraken Automatisering: Zodat jij je kostbare tijd kan besteden aan het voeren van gesprekken met (potentiële) klanten in plaats van het handmatig inplannen ervan.
  • Onboarding Made Easy: Geef je nieuwe klanten een warm welkom, automatisch én persoonlijk.

KPIt UNDER CONTROL

1 uur

We bepalen welke Key Performance Indicators belangrijk zijn in je bedrijf. KPI is een ‘fancy’ woord voor een cijfer waaraan je kunt zien of je on track bent om een bepaald doel te halen. 

Ik maak voor jou een gepersonaliseerd KPI-dashboard waarmee we jouw doelen en de voortgang hierop in één oogopslag zichtbaar en meetbaar maken, zodat je precies weet waar je staat en je continu grip houdt op je onderneming.

1-METING

1 uur

Je bent een aantal maanden aan de slag gegaan met jouw nieuwe effectieve en efficiënte manier van ondernemen. Tijdens de 1-meting evalueren we het resultaat hiervan.

We lopen de geautomatiseerde processen door, bekijken de cijfers in je KPI-dashboard en bepalen de next steps om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Investering

€3997* (excl. BTW)

* Betalen in 4 termijnen van €1025 per maand (excl. BTW) is ook mogelijk.

Effectief en Efficiënt traject: wat krijg je?

  • Een persoonlijk coaching programma afgestemd op jou en jouw onderneming.
  • 12x 1:1 sessies, face-2-face, via Zoom of een combinatie hiervan.
  • Concreet actieplan na elke sessie.
  • Tussentijds contact via een gezamenlijk Trello- bord en Whatsapp.
  • Done-With-You: we werken samen aan je strategie, doelen,  planning en processen.
  • Done-For-You: ik regel de techniek, dan kun jij focussen op de inhoud.

Duur: het traject vanaf de 0-meting tot de KPI sessie duurt zo’n 6 maanden. De 1-meting plannen we 3 maanden na afloop van het programma.

Referenties

Hedwig den HartogLifestyle & Fine Art Photography
Read More
Wat een verademing om eindelijk iemand ‘naast’ mij te hebben in mijn bedrijf. Na jaren alles alleen gedaan te hebben, was ik er aan toe om verder te groeien.

Lotte is een hands-on business cheerleader en coach die mij helpt met het professionaliseren en structuur aanbrengen in mijn bedrijf. Ze helpt me met het uitwerken en daadwerkelijk uitvoeren van nieuwe ideeën, zoals de creative day die ik voor fotografen heb georganiseerd en die in 1x uitverkocht was.

Lotte is precies wat ik nodig had om mijn bedrijf naar de next level te tillen. Ze is iemand met ontzettend veel kennis en goede (creatieve) ideeën. Verder is ze niet bang om mij op bepaalde vlakken uit mijn comfort zone te pushen, zodat ik veel meer uit mezelf en mijn bedrijf haal.

Ik heb nu inzicht in en grip op mijn cijfers en duidelijke doelen waar ik stap voor stap naartoe werk. Ik zou Lotte zeker aanbevelen aan iedereen die hulp zoekt bij het structuren en laten groeien van een bedrijf. Ik kijk nu al enorm uit naar ons vervolgtraject samen!
Carolien-onboarding-made-easy-review-eschbach-consulting.com
kpi-dashboard-review-eschbach-consulting
coaching-review-eschbach-consulting

veelgestelde vragen

Heel eerlijk: nee, dan is dit nog niet het juiste moment.

De mensen die ik het beste kan helpen zijn al een tijdje ondernemer en merken dat ze tegen hun grens aanlopen qua groei en qua tijd

Ze worden continu afgeleid door klantvragen, mailtjes, DM’s en andere ad-hoc dingen. Er is geen overzicht, to-do’s en notities staan op 10 verschillende plekken en aan het eind van de dag hebben ze geen idee wat ze eigenlijk gedaan hebben en of dit eigenlijk wel bijdraagt aan de doelen die ze gesteld hebben. 

(Als ze doelen hebben gesteld, want: het niet hebben van duidelijke doelen is ook vaak 1 van de oorzaken dat mijn klanten hun tijd niet effectief en efficiënt inzetten en waar ik dus met ze mee aan de slag ga). 

Als starter ben je vaak bezig met vragen als: wie is mijn ideale klant, hoe bereik ik die en wat maakt mij uniek in de markt? 

Dat is niet mijn expertise, ik ben LEAN consultant: expert in het inrichten van slimme workflows en automatische processen.

Ik help je om inzicht en overzicht te creëren in je bedrijf, om concrete (meetbare!) doelen te stellen en een haalbare planning te maken om die doelen te bereiken. 

Dus als je nu nog aan het begin staat van je bedrijf, ben ik niet de juiste persoon om je verder te helpen. Maar kom jij in de fase waarin je verder wil groeien met je bedrijf zonder zelf 24/7 aan het werk te zijn, dan zijn wij een perfecte match!

🎞️ Liever kijken en/of luisteren in plaats van lezen?

Het zal je misschien verbazen, maar ik heb regelmatig gesprekken met mensen die al een business coach hebben. Ik heb zelfs klanten in het Effectief en Efficiënt Ondernemen traject die een business coach hebben en ook met mij werken.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als LEAN consultant bij ING help ik mijn klanten namelijk met een heel specifiek onderdeel van hun bedrijf:

Ik help ondernemers met het structureren, verbeteren en automatiseren van hun processen en workflows, zodat ze meer tijd overhouden om de dingen te doen in hun bedrijf die er écht toe doen. 

En dat is anders dan wat een business coach doet. Niet beter of slechter, maar ik help je op een heel ander vlak. Dus laat je niet tegenhouden door het feit dat je al een business coach hebt😉.

Als jij aan de slag wil met slimme workflows en het maximale uit jouw kostbare tijd wil halen, plan een (volledig vrijblijvend) kennismakingsgesprek in!  Je maakt mij niet blijer dan het samen sparren over een slim, effectief en efficiënt (klant)proces.

🎞️ Liever kijken en/of luisteren in plaats van lezen?

Stel, we hebben een heel leuk gesprek en jij bent razend enthousiast over het Effectief en Efficiënt Ondernemen programma.

Alleen ga je eerst nog op vakantie. Of misschien heb je een grote lancering gepland die al je aandacht vraagt. No problem, dan starten we daarna.

Bedenk wel: er komt nooit een ‘perfect’ moment om te starten, want er is altijd wel iets wat jouw tijd en aandacht vraagt.

Juist doordat je geen tijd maakt om slimme workflows in te richten (en hierdoor uiteindelijk veel meer tijd te besparen) blijf je in hetzelfde kringetje ronddraaien.

Dus geen call plannen omdat je niet kunt starten omdat je geen tijd hebt… dat is een smoesje!

Misschien niet zo leuk om te horen, maar dat is wel de harde waarheid.

Het wordt niet opeens rustiger, processen richten zichzelf niet in en klanten blijven vragen stellen.

Dus vraag een kennismakingsgesprek aan, wat heb je te verliezen?

🎞️ Liever kijken en/of luisteren in plaats van lezen?

Heb je na het lezen hiervan ontzettend veel zin om samen aan de slag te gaan?

simpel-online-ondernemen-eschbachconsulting.com

Prioritize your life, enjoy your business.